Ønsker du Γ₯ vΓ¦re med Γ₯ feire nasjonaldagen i sentrum, men har vanskelig for Γ₯ stΓ₯ i en lengre periode?

Seniortribunene pΓ₯ Torgalmenningen er komiteens gave til den delen av befolkningen og gjester som av ulike Γ₯rsaker ikke kan stΓ₯ i lengre tid, og derfor mΓ₯ droppe og feire nasjonaldagen i sentrum.Β Siden 2014 har vΓ₯re tribuner gledet tusener som ellers kanskje ville holdt seg hjemme.

Tribunene er fullt ut finansiert av 17. mai-komiteen.Β  Vi forventer fulle tribuner.Β  Β Tribunene er overbygget med tak og vegger i bakkant. Buekorpsmuseet i Bergen har ett antall billetter som vi ΓΈnsker Γ₯ dele ut til de som mΓ₯tte ha behov for Γ₯ sitte.

Vi minner om politiets omfattende innskrenkinger for private kjΓΈretΓΈy og offentlig kollektivtransport pΓ₯ nasjonaldagen. Man mΓ₯ selv kunne ta seg til og fra tribunene med de begrensinger dette medfΓΈrer.

Send en e-post til j-lyngbo@online.no hvis du ΓΈnsker Γ₯ bestille adgangstegn. Vi mΓ₯ ha bestillingen senest 30 april. Adgangstegn blir Γ₯ hente pΓ₯ buekorpsmuseet fΓΈr 17 mai

Mvh Johnny LyngbΓΈ

Buekorpsmuseet og 17 komiteen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *